Close
CUKIER PALMOWY - KOSTKA- duong thot not  454g/opk*24 Zobacz większe

CUKIER PALMOWY - KOSTKA- duong thot not 454g/opk*24

Nowy

Kraj pochodzienia: TAJLANDIA

Opakowanie zbiorcze: 24

Więcej szczegółów

99 Przedmioty

12,50 zł brutto

Więcej informacji

Cukier palmowy produkowany jest z palmy Palmyra, palmy daktylowej, kokosowej, a nawet sago. Jest on powszechnie stosowany w krajach Azji Południowej i Wschodniej jako środek leczniczy i substancja słodząca. Jest znacznie zdrowszy od klasycznego cukru białego. Charakteryzuje się przyjemnym smakiem i zapachem. Idealny do kawy. Ten wystepuje w formie zbrylonej.

Skład: 100% cukier palmowy

Sposób przechowywania: Produkt przetrzymywać w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed słońcem.

Certyfikacja: 

Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu. 

*PGIS – Państwowy Graniczny Inspektorat Sanitarny

30 inny produktów w tej samej kategorii

Close