KUPUJ BEZPIECZNIE | KORZYSTAJ 10% RABATU NA NOWE PRODUKTY Z KODEM: PHUONGOANH2021
Nowy
Produkcja Chiny.
50 Przedmiot Przedmioty
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Marynowana tykwa Kanpyo bau ngam chua 100g
Produkcja Chiny.
Odbiorca: :
* Pola wymagane
lub Anuluj
Kanpyo tykwa marynowana to marynowane na słodko paski japońskiej tykwy. Popularny składnik wegetariańskiego sushi zwijanego maki-sushi. Składniki: tykwa, woda, syrop słodowy z jęczmienia, cukier, sos sojowy (soja, pszenica, woda, sól), mirin (słodkie wino ryżowe), barwnik (karmel), sól, wzmacniacz smaku (glutaminian sodu).
Skład:
Paski tykwy ( 31% ), syrop słodowy ( 13,7% ), cukier ( 11,9% ), sos sojowy ( 11,15% , mirin ( 0,6% ), karamel 0,44% ), sól ( 0,28% ), glutaminian sodu ( 0,23% ).
tykwa, woda, syrop słodowy z jęczmienia, cukier, sos sojowy (soja,pszenica,woda,sól), mirin (słodkie wino ryżowe), barwnik (karmel), sól, wzmacniacz smaku (glutaminian sodu).
Wartość odżywcza w: 100g
Wartość energetyczna: 405 kj/97 kcal
Tłuszcz: 0g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0g
Węglowodany: 19,9g
w tym cukry: 0g
Białko: 1,3g
Sól: 2,35g
Błonnik: 5,6g