Close

Pasta soj miso styl Japanese Sempio 500g*24

Nowy

Kraj pochodzienia: KOREA POŁUDNIOWA

Więcej szczegółów

17 Przedmioty

9,50 zł brutto

Więcej informacji

Gęsta, słona jasna pasta Miso powstaje z fermentowanych ziaren soi i posiada wiele korzystnych dla zdrowia składników. Ma lekki i delikatny smak. To przede wszystkim baza dla najpopularniejszej japońskiej zupy, a także składnik wielu sosów, oraz kiszonych warzyw i mięs.

Skład: woda, soja, pszenica, sól, alkohol, koji (aspergillus oryzae)

Produkt nie zawiera glutaminianu sodu.

Sposób przechowywania: Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Wartości odżywcze w 100 g:

  • Wartość energetyczna: 142 kcal
  • Tłuszcz: 2 g
  • w tym tłuszcze nasycony: 0 g
  • Węglowodany: 22 g
  • w tym cukry: 11 g
  • Białko: 11 g
  • Sól: 12 g

Certyfikacja:

Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu.

*PGIS – Państwowy Graniczny Inspektorat Sanitarny

Kupiłem także produkty

30 inny produktów w tej samej kategorii

Close