Close

MAKARON RYŻOWY BUN KHO LAMI M. 500g*20

Nowy

Kraj produkcja : Viet Nam 

Więcej szczegółów

98 Przedmioty

7,50 zł brutto

Więcej informacji

Sposób Przyrządzania :

  • Sposób : 1

  • Wrzucić makaron do wrzątku , gotować przez około 2-3 minuty.

  • Wyjąć makaron, przepłukać zimną wodą i odcedzić.

  • Można podawać do rosołu lub smażyć z warzywami, owocami maza, mięsem.

  • Sposób 2 :

  • Namoczyć makaron w gorącej wodzie ( 400ml ) naokoło 10 minut, a kiedy zmięknie , dobrze go wymieszać i odcedzić.

  • Smażyć mięso i warzywa, dodać przyprawy i makaron, gotować dalej 1-2 minuty.

  • Po dokładnym wymieszaniu makaron jest gotowy do spożycia.

Makaron ryżowy, używany w niemal wszystkich kuchniach orientalnych. Nie zawiera glutenu ani tłuszczu, jest lekkostrawny. Idealny do zup i smażenia z dodatkami, takie jak warzywa czy mięso.

Skład: mąka ryżowa, woda

Wartość odżywcza w 100 g:

    • Wartość energetyczna / Energy : 350 kcal

    • Tłuszcze / Fat : 0,01 g

    • w tym nasycone / Of which saturate :0 g

    • Węglowodany / Carbohydrates : 78 g

    • Blonnik pokarmowy : 2 g

    • w tym cukry / of which sugars : 0,27 g

    • Białko / Protein : >7 g

    • Sód / Sodium : 180 mg

Sposób przechowywania: Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Certyfikacja:

Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu.

*PGIS – Państwowy Graniczny Inspektorat Sanitarny

30 inny produktów w tej samej kategorii

Close