Close

MAKARON PSZENNY "MI LAU"-PROSTY- my lau thang 500g

Nowy

Kraj pochodzienia: WIETNAM

Karton : 30 opk 

Więcej szczegółów

94 Przedmioty

10,50 zł brutto

Więcej informacji

"Waga": Waga gabarytowa -

Makaron pszenny, używany jest najczęściej do gorącego kociołka (hotpot). Doskonały dodatek do dań zarówno mięsnych jak i zup. Makaron jajeczny nadaje się do potraw smażonych oraz jako dodatek do farszu popularnych wietnamskich sajgonek

Skład: mąka pszenna, woda, węglan wapnia 

Przepisy i zastosowania: 

  1. Do potraw na zimno
    • wrzuć makaron do wrzącej wody na 5-7 minut, potem odcedź
    • Świetnie smakuje z zupą wieprzową, do sajgonek, z grillowanym mięsem itd
  2. Do smażenia:
    • wrzuć makaron do wrzącej wody na 2-3 minuty, przepłucz zimną wodą, potem odcedź
    • podsmaż pozostałe składniki, na koniec dodaj makaron.
  3. Do gorących kociołków:
    • przygotuj jak w pierwszej opcji
    • podawaj już gotowe na talerzu

Sposób przechowywania: Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Certyfikacja:

Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu.

*PGIS – Państwowy Graniczny Inspektorat Sanitarny

Kupiłem także produkty

30 inny produktów w tej samej kategorii

Close