Close

MAKARON ZONG "MOC 1.1mm" mien dong 500g*20

Nowy

Kraj pochodzienia: WIETNAM

Karton : 20 opk 

Więcej szczegółów

89 Przedmioty

13,50 zł brutto

Więcej informacji

Makaron z manioku - często smażony bezpośrednio w suchym stanie na głębokim tłuszczu znacznie zwiększa swoją objętość, stając się lekkim i kruchym. Używany jest jako dodatek do zup, mięsa oraz wszelakich sałatek najczęściej w połączeniu z sosem sojowym.

Skład:   mąka z manioku, woda 

Przepisy i zastosowania: Przed przyrządzeniem należy namoczyć makaron w gorącej wodzie przez ok. 20 min.

Sposób przechowywania: Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Certyfikacja:

Certyfikat PGIS* dla towarów importowanych z poza UE dopuszczonych do obrotu.

*PGIS – Państwowy Graniczny Inspektorat Sanitarny

Kupiłem także produkty

30 inny produktów w tej samej kategorii

Close