KUPUJ BEZPIECZNIE | KORZYSTAJ 10% RABATU NA NOWE PRODUKTY Z KODEM: PHUONGOANH2021
Nowy
Kraj produkcja : Viet Nam
0 Przedmiot Przedmioty
Ten produkt nie występuje już w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Mąka Bot Ha Cao VT 400g*20
Kraj produkcja : Viet Nam
Odbiorca: :
* Pola wymagane
lub Anuluj
Mąka do pierożków HA CAO/
Sposób przygotowania:
- Dodaj 1/2 litra wody do 400g proszku, mieszając energicznie ( Zostaw 3 łyżki stołowe proszku do warstwy zewnętrznej ), gotować na małym ogniu mieszająć aż lekko zgęstnieje.
- Dodaj 2 łyżki oleju do gotowania do mieszanki i mieszać aż nie zbije się trochę. Potem uformować z mieszanki małe kule i położyć na tackę. ( Pamiętaj aby pozostawiona 3 łyżki proszku posypać na kulki i tackę ). Przykryj je pod wilgotny ręczniczek aby nie wyschły.
- Posyp cuchym proszkiem na powierzchnię do lepienia. Rożwałkuj ciasto do lepienia. Do środka ciasta nałóż farsz, zawiń ciasto i ulep ksztalt. Nasmarować parowar olejem do gotowania i włożyć do niego pierożki. Gotować na parze przez 5-7 minut.
Skłatoniki : Skrobia ryżowa 85%, skrobia z tapioki 15%.
Wartość odżywcza dla 100 g produktu / Nutrition information per 100g
Wartość energetyczna / Energy : 1530 kj/365,57 kcal
Tłuszcze / Fat : 0,73 g
w tym nasycone / Of which saturate : 0,03 g
Węglowodany / Carbohydrates : 86,2 g
Blonnik pokarmowy/ Fiber : 0 g
w tym cukry / of which sugars : 0,57 g
Białko / Protein : 3,55 g
Sód / Sodium : 26,9 mg
Cholesterol/ Cholesterol : 0 mg
Najlepiej spożyć przed : Patrz data na opakowaniu.