Close

Mąka Bot Ha Cao VT 400g*20

Nowy

Kraj produkcja : Viet Nam 

Więcej szczegółów

Ten produkt nie występuje już w magazynie

8,80 zł brutto

Więcej informacji

Mąka do pierożków HA CAO/ 

Sposób przygotowania: 

- Dodaj 1/2 litra wody do 400g proszku, mieszając energicznie ( Zostaw 3 łyżki stołowe proszku do warstwy zewnętrznej ), gotować na małym ogniu mieszająć aż lekko zgęstnieje. 

 - Dodaj 2 łyżki oleju do gotowania do mieszanki i mieszać aż nie zbije się trochę. Potem uformować z mieszanki małe kule i położyć na tackę. ( Pamiętaj aby pozostawiona 3 łyżki proszku posypać na kulki i tackę ). Przykryj je pod wilgotny ręczniczek aby nie wyschły. 

- Posyp cuchym proszkiem na powierzchnię do lepienia. Rożwałkuj ciasto do lepienia. Do środka ciasta nałóż farsz, zawiń ciasto i ulep ksztalt. Nasmarować parowar olejem do gotowania i włożyć do niego  pierożki. Gotować na parze przez 5-7 minut. 

Skłatoniki : Skrobia ryżowa 85%, skrobia z tapioki 15%. 



Wartość odżywcza dla 100 g produktu / Nutrition information per 100g

  • Wartość energetyczna / Energy : 1530 kj/365,57 kcal

  • Tłuszcze / Fat : 0,73 g

  • w tym nasycone / Of which saturate : 0,03 g

  • Węglowodany / Carbohydrates : 86,2 g

  • Blonnik pokarmowy/ Fiber : 0 g

  • w tym cukry / of which sugars : 0,57 g

  • Białko / Protein : 3,55 g

  • Sód / Sodium : 26,9 mg

  • Cholesterol/ Cholesterol : 0 mg



Najlepiej spożyć przed : Patrz data na opakowaniu.

30 inny produktów w tej samej kategorii

Close