Close

Makaron ryż LAMI bun L 500g*20

Nowy

Kraj produkcja : Viet Nam 

Więcej szczegółów

89 Przedmioty

9,50 zł brutto

Więcej informacji

Skłatoniki : Mąka ryżowa, sól, woda.

Sposób przygotowania : 

- Wstaw makaron ryżowy do wody na 10 minut. Następnie przelej go do gotującej się wody na 4-6 minut. Po zdejmowaniu garnka z ognia zalej zimną woda, przecedzaj i pozostaw do całkowitego ocieknięcia z wody. 

Wartość odżywcza dla 100 g produktu / Nutrition information per 100g

  • Wartość energetyczna / Energy : 1465 kj/350 kcal

  • Tłuszcze / Fat : 0,01 g

  • w tym nasycone / Of which saturate : 0 g

  • Węglowodany / Carbohydrates : 78 g

  • Blonnik pokarmowy/ Fiber : 2 g

  • w tym cukry / of which sugars : 0,27 g

  • Białko / Protein : >7 g

  • Sód / Sodium : 0,18 g

  • Cholesterol/ Cholesterol : 0 mg


- Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Najlepiej spożyć przed : Patrz data na opakowaniu.

30 inny produktów w tej samej kategorii

Close