Close

Makaron Ryż PHO Gia Bao 4mm 500g*20

Nowy

Kraj Produkcja : VIET NAM 

Więcej szczegółów

99 Przedmioty

9,80 zł brutto

Więcej informacji

Instrukcje przygotowania :

1- Umieść makaron ryżowy we wrzącej wodzie i gotuj przez około 5 minuty. Następnie usuń, spłucz wodą i pozostaw do wytrząsnięcia. Dodaj bulion lub smażone warzywa, owoce morza, mięso i dopraw do smaku. 

Przygotowanie :

2- Namoczyć makaron ryżowy przez około 10 minut w gorącej wodzie ( 500ml ), dobrze wymieszać, a następnie odsączyć makaron, usmażyć swoje ulubione jedzenie ( mięso, warzywa ), następnie dodać przyprawy i wymieszać makaron ryżowy i smażyć kolejne 1-2 minut, aby złagodzić. Dobrze wymieszaj przed podaniem.

Składniki : Mąka ryżowa ( 95% ). Mąka tapioki, woda, sól, agar ( E405 ), Guma ksantanowa ( E415 ), skrobia modyfikowana. 

Wartość odżywcza dla 100 g produktu / Nutrition information per 100g

  • Wartość energetyczna / Energy : 1445 kj/344 kcal

  • Tłuszcze / Fat : 0,9 g

  • w tym nasycone / Of which saturate : 0,4 g

  • Węglowodany / Carbohydrates : 79,6 g

  • Blonnik pokarmowy/ Fiber : 0 g

  • w tym cukry / of which sugars : 0 g

  • Białko / Protein : 4,4 g

  • Sód / Sodium : 1,49 g

  • Cholesterol/ Cholesterol : 0 mg

Najlepiej spożyć przed : Patrz data na opakowaniu.

30 inny produktów w tej samej kategorii

Close