Close

Makaron Ryż brązowy Bun GAO LUT Lami 400g*25

Nowy

Kraj produkcja : Viet Nam

Więcej szczegółów

199 Przedmioty

8,50 zł brutto

Więcej informacji

Makaron Ryżowy.

Czerwona mąka ryżowa, sól, czysta woda. Sposób przygotowania: Wstaw makaron do wody na 10 minut. Wrzucić makaron do wrzątku, gotować około 2-4 minut. Odcedzić makaron płukając chłodną wodą i przyrządzić według uznania lub wyjąć makaron, odcedzić, zalać wywarem, spożyć bezposrednio. 

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. 

Składniki : Czerwona Mąka ryżowa . 



Wartość odżywcza dla 100 g produktu / Nutrition information per 100g

  • Wartość energetyczna / Energy : 1340 kj/320 kcal

  • Tłuszcze / Fat : 0 g

  • w tym nasycone / Of which saturate : 0 g

  • Węglowodany / Carbohydrates : 78 g

  • Blonnik pokarmowy/ Fiber : 0 g

  • w tym cukry / of which sugars : 0 g

  • Białko / Protein : 8 g

  • Sód / Sodium : 0,15 g

  • Cholesterol/ Cholesterol : 0 mg



Najlepiej spożyć przed : Patrz data na opakowaniu.

30 inny produktów w tej samej kategorii

Close